top of page

Muuta

Aamiainen

Aamiainen tarjoillaan Anne´s Gardenin tiloissa

klo 8-10

Hinta: 16,50 €

(sisältyy Majatalo Panimon huonehintaan)

Koiraystävällinen aula

Meillä on erillinen aulatila omalla sisäänkäynnillä, jonne voit tuoda hyvin käyttäytyvän koirasi. Koirat ovat myös tervetulleita Pub Panimoon.

Take-Away

Voit tilata meiltä myös take-away -annoksia ravintolan aukiolon aikana

+358 44 729 0004

Pub Panimo
Local Pub Panimo Saariselkä.jpg
Local Pub Panimo Saariselkä.jpg

Pub Panimo on legendaarinen pubi keskellä Saariselän kylää. Täältä löydät mukavan valikoiman panimotuotteita, liköörejä ja talon erikoisuuksia. Ilmaisella sisäänpääsyllä tarjoamme karaokea, elävää musiikkia, bingoa, urheilukanavia ja paljon muuta! Takka ja viihtyisä sisustus toivottavat väsyneen matkailijan tervetulleeksi. Tule keittolounaalle tai poikkea kanssamme drinkille tai kahdelle!

Saunat lämmitetään päivittäin klo 16-19. Majatalo Panimon vieraille sauna on ilmainen, ja ulkopuolisille 10€ sisältäen pyyhkeen.

Bingo & Pub -visa keskiviikkoisin & perjantaisin klo 19.00!

Majatalo Panimo

Tarjoamme rentoa majatalomajoitusta Saariselän keskustassa, laadukkaita panoramamökkejä Kaunispää-tunturin rinteillä, sekä edustustason kelohonkaista 12-huoneen majaa Saariselän keskustan tuntumassa.  Kaikki palvelut saman katon alta!

Saariselkä Sielikkö accommodation.png
husky1.jpg

Husky & Co

Saariselkä on täydellinen tukikohta ulkoiluun ja Lapin luonnosta nauttimiseen. Hengitä raitista ilmaa ja lähde kanssamme huskysafarille, moottorikelkkasafarille, pilkkimään tai revontulia tähyämään!

Husky & Co on järjestänyt kokemuksia ja elämyksiä Lapin kävijöille jo vuodesta 1995

Saariselkä Inn
Husky & Co
bottom of page