Ravintolat PANIMO MAJATALO ANNE´S GARDEN PUB PANIMO Ravintolat PANIMO MAJATALO ANNE´S GARDEN PUB PANIMO Ravintolat PANIMO MAJATALO ANNE´S GARDEN PUB PANIMO Ravintolat PANIMO MAJATALO ANNE´S GARDEN PUB PANIMO Ravintolat PANIMO MAJATALO ANNE´S GARDEN PUB PANIMO Ravintolat PANIMO MAJATALO ANNE´S GARDEN PUB PANIMO Ravintolat PANIMO MAJATALO ANNE´S GARDEN PUB PANIMO

Ravintola Anne´s Garden ja Pub Panimo toivottavat sinut tervetulleeksi rentoutumaan ja nauttimaan. Tarjoamme maukkaita aterioita, elävää musiikkia, karaokea ja bingoiltoja! Pistäydy myös saunassamme, joka lämpeää joka ilta!

MENU

Tunnelmallinen Anne´s Garden Grill & Café tarjoaa valikoiman hampurilaisannoksia, pizzoja, salaatteja ja grilliruokia. Pub Panimo tarjoaa päivittäin keittolounaan. Löydät menumme alla olevasta linkistä. Lämpimästi tervetuloa!

TAPAHTUMAT

Pub Panimo tarjoaa viikoittaisia tapahtumia elävän musiikin ja karaoken parissa, sekä järjestää bingo-iltoja joka keskiviikko ja perjantai. Löydät tarjontamme alla olevan linkin kautta!

Ilmainen sisäänpääsy, kuten aina!

SAUNA

Pub Panimo tarjoaa kaksi tilavaa julkista saunaa, joika lämmitetään päivittäin. Meiltä löytyy erilliset saunat miehille ja naisille sekä tilavat pukuhuoneet. Saunat ovat avoinna kaikille pientä maksua vastaan. Voit vuokrata meiltä myös pyyhkeet.

TAPAHTUMIAMME

Saariselän Panimo Majatalo
Saariselän Panimo Majatalo1 day ago

Kevättä kohti kovaa vauhtia mennään! Päivän pituuskin tänään 21.1. 3h 58min 🤩

Ooksie tulossa Saariselälle tälle talavea?

Jos oot, niin poikkea kyllään! 🥰 Meän katon alta saa vaikka koko loman järjesteltyä majotuksesta moottorikelkkasafariin. Mutta ainaki kahaville kannattaa poiketa.

Saariselän Panimo Majatalo
Saariselän Panimo Majatalo2 days ago

Tännään lounaalla mausteinen makkarasoppa! Sillä jaksaa ihan heleposti bingoon saakka.

Tervetuloa! 🥰

Saariselän Panimo Majatalo
Saariselän Panimo Majatalo1 week ago

Jos laittaa pitkät kalsarit jalakaan ja hiippailee tänne, niin meiltä saa minttukaakaosta lohisoppaan lämmikkeitä. 🔥

Bingo ja pubivisa starttaa tuttuun tapaan klo 19.00.

Lämpimästi tervetuloa!

Saariselän Panimo Majatalo
Saariselän Panimo Majatalo
Saariselän Panimo Majatalo1 week ago

Nautiskelemme täällä jo ensimmäisistä auringonsäteistä. Kohta kevät tuleekin jo kohisten. Panimon huoneet vain 66eur/2hh/yö sis. maittava majatalon aamiainen! Sijainti keskellä kylää, lähellä latuja ja palveluita. Kaunispään etelärinteellä sijaitsevat Sielikkö Kelohuoneistot tarjoavat myös upeat puitteet lomailuun. Huoneistoista löytyy vielä tilaa helmikuun alkuun, sekä maaliskuulle ja huhtikuulle....

Saariselän Panimo Majatalo
Saariselän Panimo Majatalo1 week ago

Tää meän takaseinä on kyllä hyvällä kelillä ko taulu! 🥰

Saariselän Panimo Majatalo
Saariselän Panimo Majatalo2 weeks ago

Tänään on perjantai 8.1.2021 ja se ei voi tarkoittaa muuta kuin Bingopäivää.! Bingon lisäksi on totuttu perinteisesti pubivisaan, joka on tänä hienona perjantaina muuttunut poikkeuksellisesti musavisaksi. Kello seiska alkaa ohjelma: Bingo -> Musavisa -> Karaoke 🎤

Tervetuloa!

Load More