Ravintola Anne´s Garden ja Pub Panimo toivottavat sinut tervetulleeksi rentoutumaan ja nauttimaan. Tarjoamme maukkaita aterioita, elävää musiikkia, karaokea ja bingoiltoja! Pistäydy myös saunassamme, joka lämpeää joka ilta!

MENU

Tunnelmallinen Anne´s Garden Grill & Café tarjoaa valikoiman hampurilaisannoksia, pizzoja, salaatteja ja grilliruokia. Pub Panimo tarjoaa päivittäin keittolounaan. Löydät menumme alla olevasta linkistä. Lämpimästi tervetuloa!

TAPAHTUMAT

Pub Panimo tarjoaa viikoittaisia tapahtumia elävän musiikin ja karaoken parissa, sekä järjestää bingo-iltoja joka keskiviikko ja perjantai. Löydät tarjontamme alla olevan linkin kautta!

Ilmainen sisäänpääsy, kuten aina!

SAUNA

Pub Panimo tarjoaa kaksi tilavaa julkista saunaa, joika lämmitetään päivittäin. Meiltä löytyy erilliset saunat miehille ja naisille sekä tilavat pukuhuoneet. Saunat ovat avoinna kaikille pientä maksua vastaan. Voit vuokrata meiltä myös pyyhkeet.

Saunat ovat lämpiminä päivittän klo 16-20 välillä.

TAPAHTUMIAMME

Saariselän Panimo Majatalo
Saariselän Panimo Majatalo2 weeks ago

Hellou laidiis and sellomääns. Olemme iloisia voidessamme kertoa, että Panimo Pub avaa ovensa asiakkaille perjantaina 5.6. klo 16.00 alkaen.

Olemme ottaneet toimintamme avaamisen yhteydessä huomioon ravintoloita koskevat rajoitukset ja ohjeistukset jotta jokainen asiakas voi turvallisin mielin tulla meille. Olemme myös tauon...

Saariselän Panimo Majatalo
Saariselän Panimo Majatalo1 month ago

Viime vuonna tähän aikaan meillä täytettiin heliumpalloja kädet ruvella, mutta tänä vuonna on toisin. Panimon perinteiset vappujuhlat jää nyt väliin, mutta tässä muutama kuva piristämään mieltä edellisiltä vuosilta 🤣Ehkä tunnistat kuvista tuttuja. Oikein mukavaa Vappua kaikille🥳!

Saariselän Panimo Majatalo
Saariselän Panimo Majatalo2 months ago

Hyvää Pääsiäisen aikaa kaikille!
Easter Greetings to all!
🐺☀️😘 T. Panimon ja Husky Companyn henksu ja koirat

Saariselän Panimo Majatalo
Saariselän Panimo Majatalo updated their cover photo.2 months ago
Saariselän Panimo Majatalo
Saariselän Panimo Majatalo2 months ago

Olemme perjantaina 27.3. viimeistä päivää auki koronatilanteen takia. Kunnioitamme osaltamme maassa annettuja kehoituksia estää epidemian leviäminen ja suljemme ravintolamme tältä keväältä.

Avaamme ovemme kun tilanne Suomenmaalla taas sallii ilakoinnin ja remuamisen. Siihen asti pysykää kuulolla ja terveinä!

Saariselän Panimo Majatalo
Saariselän Panimo Majatalo2 months ago

Panimon perjantaissa lohisoppaa tarjolla! Tuuhan maistelee. Keittolounas klo 11-17 ja muuten ollaan ainakin kahteen asti auki. Tervetuloa!

Load More